Midnight
Sun Hike

Yötön yö, maailman puhtain ilma ja upeat tunturimaisemat.

Midnight Sun Hike on kokemus, jossa yhdistyy monta pohjoisen luonnossa liikkumisen hienointa ulottuvuutta. Valoisat yöt kruunaavat kokonaisuuden.

Valoisat yöt läpi kesän

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston korkeudella aurinko ei laske lainkaan välillä 25.5.-18.7. Valoisien öiden jakso alkaa kuitenkin jo aikaisemmin ja jatkuu aina elokuulle saakka. Tätä on kesäyön lumo ja eksotiikka.

Upeat maisemat ja maailman puhtain ilma

Jos jossain niin Muoniossa sitä kokee olevansa maailman laidalla ja kaukana kiireistä. Upeissa tunturimaisemissa ja taigametsien siimeksessä aika pysähtyy ja sielu lepää. Muoniossa on myös tutkitusti maailman puhtain ilma. Sen ansiosta puhtaan luonnon kokemus tuntuu vielä entistäkin kokonaisvaltaisemmalta.

Liiku luonnossa silloin kuin itse haluat

Valoisat yöt tarjoavat yhden verrattoman edun, kun vaeltamisen ja luonnossa liikkumisen voi ajoittaa juuri siihen kohtaan vuorokautta kuin itse haluaa. Esimerkiksi jos haluaa nukkua aamulla pitkään, niin ei ole mikään kiire lähteä liikkeelle. Valoa riittää aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Midnight Sun Hike tiivistää kolmeen sanaan sen miksi Tunturi-Lappi on kesäaikaan niin hieno ja ainutlaatuinen luontomatkailukohde. Midnight Sun Hike on Muonion oma matkailukonsepti.